НАШИТЕ МАГАЗИНИ

ПОСЕТЕТЕ НАШИТЕ
МАГАЗИН В ПЛОВДИВ

ул. Васил Левски 258
гр.Пловдив, 4003

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЗАМЯНА НА НЕСЪОТВЕТСТВАЩ ПРОДУКТ

Потребителят може да върне продукт закупен от ЕКОЛИХТ ЕООД по следните 2 начина:

1.     Да изпрати следните данни на имейл sales@ecolicht-bg.com: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на ЕКОЛИХТ ЕООД ще се свърже с него.

2.     Да се свърже с нас на телефон: 0879 163 999, след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

За ЕКОЛИХТ ЕООД

Адрес: Пловдив, Офис на Еконт- Васил Левски

Тел: +359 899 013 002

Предпочитан куриер: ЕКОНТ

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. ЕКОЛИХТ ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 20 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от ЕКОЛИХТ ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на
ЕКОЛИХТ ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ

Всички продукти, предлагани от ЕКОЛИХТ разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта(стокова разписка), издадена от ЕКОЛИХТ или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на ЕКОЛИХТ) стоката се изпраща (или занася) до офиса на ЕКОЛИХТ. за сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на ЕКОЛИХТ. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

 За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Защита на лични данни

Потребителите се уведомяват, че ЕКОЛИХТ не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на ЕКОЛИХТ, както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта ecolicht-bg.com за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани  от ЕКОЛИХТ  по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ВЪПРОСИ